1394-07-01 17:36
916
0
20937
آخرين شيرين‌کاري يک سمپات گروهک نهضت آزادي؛

انتقام‌گيري از ناطق در مقايسه وی با منتظری و بازرگان

يک سمپات گروهک نهضت آزادي، در آخرين شيرين‌کاري خود، آقاي ناطق نوري را با منتظري و بازرگان مقايسه کرد و از وي خواست برخلاف ميلش در انتخابات نامزد شود.

به گزارش گلستان ما، زيباکلام ناطق نوري را به عنوان رياست ‌محترم بازرسي ويژه نهاد مقام معظم رهبري خطاب قرار داده و نوشته است: در خبرها به نقل از حضرتعالي اظهارنظري آمده بود که حکايت از بي‌ميلي‌تان پيرامون شرکت در انتخابات مجلس مي‌نمود.

اگرچه صراحتا بيان نکرده بوديد که قطعا نخواهيد آمد، اما بياناتتان مبين عزم‌تان مبني بر نيامدن مي‌نمود.

جناب آقاي ناطق نوري عزيز، تجربه، دانش و اطلاعات شما و شايد مهم‌تر از همه، عشق و اعتقادتان به انقلاب، نظام و کشور در وراي آن است که امثال بنده خواسته باشند به خودشان اجازه دهند تا به حضرتعالي توصيه نمايند.

آنچه هست استدعا و تقاضاست.

يقينا توهيني که به شما در جريان انتخابات سال 88 شد به ناحق بود و شايد بيش از نفس آن توهين، سکوت برخي از ياران و دوستان بود که برايتان سنگين‌تر و ناگوارتر آمد.

اما جناب آقاي ناطق نوري عزيز، نه خون شما رنگين‌تر از خون مرحوم آيت‌الله منتظري يا مرحوم مهندس مهدي بازرگان است نه توهين‌هايي که به آن بزرگواران صورت گرفت قابل قياس با توهين به جنابعالي است؛ و نه تلاش‌ها، زجرها و خون‌دل‌هايي که آنان براي انقلاب متحمل شدند تناسبي با مرارت‌هاي شما پيدا مي‌کند.

رفتگان به کنار، جنابعالي شاهد توهين‌ها و بي‌مهري‌هايي که به آقايان هاشمي رفسنجاني و سيدمحمد خاتمي منظما مي‌رود هستيد. مع‌ذالک هر دو ايستاده‌اند. يقينا جنابعالي نه قهر کرده‌ايد نه علت تصميم‌تان کدورت‌هاي سال 88 هستند.

اما انگيزه‌تان براي نيامدن هرچه باشد، شرايط مملکت به گونه‌اي است که کشور بيش از هر زمان ديگري به حضور شما در مجلس نياز دارد.

وي همچنين نوشت: جناب آقاي ناطق نوري معزز، باور بفرماييد که کشور به شما نياز دارد و تمسک به «جوان‌گرايي»، «تزريق خون تازه»، «انجام وظيفه درون اطاق‌هاي فکر» و اين دست کليشه‌ها راهگشا نيستند.

زيباکلام پيش از اين اظهار داشت که ايده‌آل وي امثال‌ هاشمي و روحاني نيستند و هرگاه لازم باشد مي‌توان آنها را از قطار دموکراسي پياده کرد بلکه ايده‌آلش کساني چون واتسلاو هاول و بازرگان هستند.

افراطيون مدعيان اصلاح‌طلبي در زمان رياست ناطق نوري بر مجلس پنجم ضمن تجمعاتي شعار مي‌دادند «مجلس زوري نمي‌خوايم ناطق نوري نمي‌خوايم»!

موضع سمپات نهضت آزادي در قياس آقاي ناطق با منتظري و بازرگان در حالي است که ناطق صريح‌ترين و انقلابي‌ترين مواضع را عليه اين دو سرکرده جريان‌هاي نفاق داشته و احتمالا اقدام اخير براي انتقام‌گيري از ناطق است./ کیهان

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.